http://bgnastilki.com/

Omnisport

Описание на продукта

Имате нужда от решение за спортна повърхност за училищен салон, решения за спортна повърхност за тенис на маса или подова настилка за фитнес? Правилното решение за Вас е спортния винил Омниспорт. Поради специалната пяна, от която е изработен спортния винил, това решение за спортна повърхност отлично намалява шума, породен по време на тренировки и абсорбира ударите, създадени във фитнесите, когато се изпуснат тежести. Освен това, спортният винил е мека повърхност, която гарантира удобство и безопасност на потребителя.

Това решение за спортна повърхност се предлага в широка гама цветове и шарки и Ви дава възможност да изберете от множество дизайнерски решения. Спортният винил е икономическо решение, понеже може да бъде поставен без да бъде залепен за постилката и може да бъде премахнат изключително лесно, в случай, че имате нужда от временно решение.

Поддръжката на спортния винил е изключително лесна, а специалната защита на повърхността гарантира, че Вашият под ще издържи дълго време. Спортният винил Омниспорт се предлага в пет различни дебелини, от 2 до 8 мм, за да предложи различни нива на абсорбиране на удари и да задоволи различните нужди на потребители по време на многобройните спортни дейности.

Цветова гама